Branding

Klanten moeten weten waar u voor staat. Wat betekent u voor hen? Wat hebben zij te winnen bij een partnership met u? En hoe brengt u die identiteit over?
Er zijn maturiteitsniveaus waarin organisaties en merken evolueren en meer merkwaarde genereren. Uiteindelijk moet u bepalen waarom u waardevol bent voor de klant, zodat de klant aan uw organisatie denkt als hij uw product of dienst nodig heeft.

Het verschil tussen branding en thought leadership

Het verschil tussen branding en thought leadership is dat de branding de waardepropositie en de bouwstenen van uw merk bepaalt, daar waar thought leadership een uniek perspectief op uw industrie werpt. Maar branding en thought leadership moeten wel op elkaar afgestemd zijn. Niet alleen kan thought leadership uw merkidentiteit ondersteunen, uw guidelines moeten ook worden gerespecteerd bij het delen van ideeën en het creëren van communicatie.

Toolbox is zeer bedreven in het geven van betekenis aan uw merkidentiteit aan uw klanten en het naar een hoger waardeniveau te brengen. Niet alleen door het bepalen van creatieve richtlijnen, maar ook door het genereren van verhalen die betekenis geven aan uw merk.

laptop die de branding toon van een responsive design voor mobiel, tablet en laptop
Welke diensten bieden we hier aan?
  • We creëren uw huisstijl en bepalen uw merkidentiteit.
  • We ontwikkelen branding guidelines en trekken die door naar alle communicatie-uitingen.
  • Waar gewenst kan u beroep doen op templating software om binnen de gecreëerde huisstijl zelf boodschappen te creëren.

Andere strijddomeinen