Thought leadership

U moet zich onderscheiden van uw concurrenten door een uniek perspectief te bieden aan de markt en door ideeën te creëren die de aandacht vragen van uw doelpubliek. Door de antwoorden te hebben op de grootste vragen van uw klanten. Dit strategische niveau van content marketing wordt thought leadership genoemd.

Blijf top of mind

Als uw content waarde brengt voor uw klant, is de kans groter dat u top of mind blijft. Waarom zou een klant aandacht aan u besteden? Voor uw producten of oplossingen? Uiteindelijk moet dat de resultante zijn, maar klanten krijgen aandacht voor u omwille van uw inzichten en perspectieven die hun problemen oplossen.
Toolbox helpt u de onderwerpen te vinden die relevant zijn om thought leadership te creëren voor uw bedrijf. Wij geloven dat de hele organisatie kan bijdragen aan thought leadership.
Het kan ook een nieuwe positioneringsstrategie en een leiderschapsrol voor de organisatie in de industrie creëren.
Om als thought leader gezien te worden, komt er meer bij kijken dan het schrijven van een aantal artikelen en blogs over uw bedrijf. Toolbox loodst u door de loopgraven.
Daarnaast creëert en implementeert Toolbox ook technische content marketing programma’s die u helpen uw bedrijf te laten groeien en vlugger onder de aandacht te brengen van uw doelpubliek.

 

thought leadership, afbeelding van man met een digitaal brein
Welke diensten bieden we hier aan?
  • We analyseren samen met u waar een uniek perspectief zit. En wees gerust: u heeft er één.
  • We werken samen een content plan uitwerken en reiken waar nodig de auteurs aan die helpen content creëren.
  • We onderzoeken wat uw doelpubliek zoekt.
  • We geven vorm aan uw content in tekst, animatie en video. Van social media berichten over blogs tot de formats die uw doelpubliek wenst. En vertalen uw boodschap naar de noden van uw klanten, zodat ze geïnteresseerd worden in uw aanbod.
  • We zorgen ervoor dat uw doelpubliek in contact komt met deze content.
  • We koppelen metrics aan deze boodschappen zodat we weten welke content zijn doel bereikt en verbeteren systematisch uw communicatie.

Andere strijddomeinen